fbpx

Hannun puuhaviikko

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hannun puuhaviikko

21.06.2020 - 28.06.2020

Juhannuksen jälkeisellä viikolla suuren suosion saavuttanut lasten puuhaviikko jatkuu. Ohjaajan johdolla kaikki halukkaat lapset pääsevät tekemään oikeita maalaistalon töitä. Ohjaaja opastaa puuhissa sekä työkalujen käytössä ja halukkaat pääsevät tekemään omat voiveitset.

Mitä kaikkea muuta?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon, unohtamatta Kubb-peliä, joka on tällä viikolla saavuttanut ansaitsemansa arvostuksen!

Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, bocce-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan. Rannassa soutuveneet, kanootit ja SUP-laudat ovat vapaasti käytettävissä.

Molemmat saunat, sekä jatkuvalämmitteinen rantasauna että savusauna ovat kuumana joka päivä, lähes aamusta iltaan.
Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin.

Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä/ kanootilla kaislikon reunaan kalaan. Kalamiesten puheiden mukaan siellä on parhaat paikat. Mikon vetämät kalastusretket lautalla ovat hyvin suosittuja ja niillä saalis on lähes taattu.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu fyysisestä ja psyykkisestä tasapainosta. Parhaita keinoja hyvään elämään ovat terveellinen ravinto, monipuolinen liikunta ja riittävä lepo. Näitä löydät Ilorannasta, maaseudun rauhasta metsän ja veden ääreltä.
Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista tarkemmin Hyvinvointi-sivulla.

Miltä Ilorannan kesä näyttää?

Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse.

Täysihoitoa

Kesäviikon hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita saa ainakin kerran viikossa. Majoittua voit hotellitasoiseen Omenatarhaan, maalaisromanttisiin huoneisiin punaisessa talossa ja päärakennuksen yläkerrassa tai mökkeihin.
Lakanat kuuluvat täysihoidon hintaan, mutta omat pyyhkeet pitäisi olla itsellä mukana.
Majoitustilat on esitelty tarkemmin tilat-sivulla.

Hinnat ja varaustilanne

Kesän täysihoitohinnat ja kyseisen viikon varaustilanteen voi katsoa tarkemmin hinnasto sivulta.

Varaa nyt perheellesi mukava kesäloma!

Lisätietoja:

Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Details

Start:
21.06.2020
End:
28.06.2020

Countryside resort Iloranta

Iloranta on hyvä paikka