fbpx

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on Ilorannassa sydämen asia. Haluamme että myös tulevilla sukupolvilla on mahdollisuus nauttia ja lomailla Ilorannassa!

 

 

Olemme sitoutuneet noudattamaan Sustainable Travel Finland -sertifikaattia, joka tarjoaa kestävän matkailun mukaisia toimenpiteitä Ilorannan ja asiakkaidensa arkeen.

 

Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla paikallisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja aterioita, jotka ovat puhtaita ja terveellisiä, Ilorannan omassa keittiössä valmistettuja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme kertoa ruokien alkuperän tarkkaan. Suppilovahverot on poimittu Mäyränkallion kupeesta, sienisalaatin rouskut Ruokovuoresta. Hirvi on kaadettu Kalkkivuoressa ja maa-artisokat kasvaneet Satorannan yrttipuutarhassa. Perunoiden aromi on peräisin Tuittulan hiekkamailta ja mansikoiden Kyllönjoen pelloilta. Lue lisää ruokatuotteestamme täältä.

Huolehdimme paikallisten ja lähialueiden hyvinvoinnista palkkaamalla mahdollisimman monta paikallista töihin Ilorantaan. Työllistämme myös monia toimialayrittäjiä lähialueilta.

 

Toimimme tasa-arvoisesti ja vieraanvaraisesti ja toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi, ja olemme huomioineet erilaisten asiakkaiden erityistarpeet mm.eritysruokavaliot ovat meille ihan arkea.

Suomen luomumatkailuyhdistys – ECEAT Suomi ry on myöntänyt Ilorannalle sertifikaatin ekologisesta ja kulttuurisesta kestävyydestä. Iloranta sitoutuu kestävän matkailun kehittämiseen toiminnassaan jatkossakin. Iloranta on koko olemassaolon aikansa pitänyt huolta ympäristöstään sekä pyrkinyt aina käyttämään paikallisia palveluja ja paikallista henkilökuntaa palveluksessaan. Näin toimiessaan Iloranta myös pitää kotipaikkakuntansa elinvoimaisena omalta osaltaan. Vuonna 2014 alkanut määrätietoinen kestävän matkailun kehitystyö on nyt siis saanut ensimmäisen sertifikaattinsa ECEAT ry:ltä ja Visit Finlandin Kestävän Matkailun Sertifikaatin – Sustainable Travel Finland:n.

Iloranta sai Suomen luomumatkailuyhdistyksen sertifikaatin

Iloranta on hyvä paikka