fbpx

Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Tapahtumissa ja tarjouksissa ovat voimassa ne ehdot, jotka on niissä on erikseen annettu. Muissa tapauksissa Ilorannan yleiset ehdot ovat voimassa. 

Majoitusta ja tapahtumia koskevat varaus- ja peruutusehdot yksityisille.

 

Voidaksemme taata vierailunne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Peruutuksen ja muutokset majoitusvarauksiin ja tapahtumavarauksiin voidaan tehdä seuraavasti:

 • peruutus kuluitta 30 vrk ennen varauksen/ tapahtuman alkua
 • mikäli peruutus tapahtuu 29-15 vrk ennen varauksen/tapahtuman alkua, peruutuskulu on 25% majoituksesta / tapahtumasta
 • mikäli peruutus tapahtuu 14 vrk ennen, mutta viimeistään 48 tuntia ennen palvelun alkamista, veloitamme 50% kokonaishinnasta.
 • varauksen hinta veloitetaan kokonaisuudessaan, mikäli peruutus tapahtuu 47 tuntia tai myöhemmin ennen palvelun alkua.

Oleskelu lomakohteessa

Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Majoitus sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Rantapyyhe EI kuulu hintaan. Mikäli asiakas huomaa saapumispäivänä puutteita majoituskohteen varustuksessa tai siivouksessa, asiakas on velvollinen ilmoittamaan siitä viipymättä, jotta henkilökunta pystyy korjaamaan puutteet. Vierailun jälkeen ilmoitetuista puutteista tai virheistä Iloranta ei ole korvausvelvollinen.

Teltan tai asuntoauton tai -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Lemmikkieläinten tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä ja lemmikkieläimiä saa tuoda vain niihin kohteisiin, joissa se on sallittu. Korjaa lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä.  Asiakas on vastuussa lemmikkieläinten aiheuttamista vahingoista, esimerkiksi ylimääräisestä siivouksesta. Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut.

 

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamistaan vahingoista välittömästi Ilorannan henkilökunnalle, jotta mahdolliset lisävahingot voidaan estää.

Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten, koska Ilorannalla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Force majeure
Ilorannalla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sota- tai valmiustilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Ilorannan toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu.

Häiriö tai vaaratilanne

Musiikin häiritsevä (on häiritsevä, jos se jotain häiritsee) soittaminen terassilla ja ulkoalueella kielletty. Mikäli vieras ei Ilorannan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on Ilorannalla oikeus irtisanoa majoitus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan Ilorannalle p: +358 50 343 7770

Iloranta ei vastaa virheellisistä näkymistä eri selaimissa, esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista.
* Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. 
* Arvonlisävero voimassa olevan lainsäännöksen mukaan.

Majoitusta ja kokousvarauksia koskevat varaus- ja peruutusehdot ryhmille.

Voidaksemme taata järjestelyidenne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Peruutukset ja muutokset majoitus- ja kokousvarauksiin voidaan tehdä seuraavasti:

 • Peruutuksesta aiheutuva käsittelykulu on aina 100€/tilaisuus
 • Mikäli peruutus tapahtuu yli 30 vrk ennen varausten alkua, veloitamme em. käsittelykulun.
 • Mikäli peruutus tehdään 29-15 vrk ennen varauksen alkamispäivää, peruutuskulut ovat 50 % majoituksen arvosta
 • Mikäli peruutus tehdään alle 14 vrk ennen varauksen alkamista, peritään koko varauksen arvo

Ryhmän määrite
Ryhmäminimi on 9 täyden hinnan maksavaa henkilöä. Ryhmälle tehdään aina yksi yhtenäinen ryhmälasku, ellei asiasta ole erikseen toisin sovittu.

Nimilista
Pyydämme lähettämään nimilistan huonejakoineen viimeistään 2 viikkoa ennen saapumispäivää seuraavin tiedoin:

 • ryhmän nimi sekä tulo- ja lähtöpäivä
 • ryhmänjohtaja
 • arvioitu saapumisaika sekä lähtöaika
 • mahdolliset ruokailuajat ja erikoisruokavaliot
 • muut mahdolliset toiveet majoittumisen osalta

Maksutapa
Teemme majoituksesta yhteislaskun tilaajalle. Maksutapana ennakkolasku tai sopimusasiakkailla jälkilaskutus. Jälkilaskutuksessa laskutuslisä 5 € / lasku. Mikäli ryhmän jäsenet maksavat itse majoituksensa, on siitä sovittava etukäteen.

Varauksia ei voida siirtää kolmannen osapuolen nimiin ilman Ilorannan suostumusta. Peruutuksista, joita ei ole tehty ehtojen mukaisesti, Ilorannalla on oikeus saada korvauksena majoitushinta kokonaisuudessaan myymättä jääneen majoituskapasiteetin osalta. Mikäli vahvistetussa henkilömäärässä tapahtuu muutoksia myöhemmin kuin em. ehtojen mukaan, on hotellilla oikeus veloittaa tilaisuuden pienenemisestä aiheutuneet kustannukset tilaajalta (esim. mahd. jo aiheutuneet henkilöstökulut, menetetty myynti huoneista). Tarvittaessa neuvottelemme maksuehdoista ja peruutusehdoista tapauskohtaisesti.

Muut ehdot
Pakottavista syistä Ilorannalla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Iloranta korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Majoitusvarauksia ei koske valmismatkalaki. Hotellivarauksia käsittelee majoitus- ja ravitsemisasetus. Hotelli voi poiketa näistä ehdoista, tällöin poikkeavat ehdot ilmoitetaan tilauksen yhteydessä erikseen. Majoitustilat ovat käytettävissänne klo 15.00 alkaen. Majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00 tai ennen lähtöpäivän lounastarjoilua.

Vakuutukset
Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten, koska Ilorannalla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman peruutuskuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

Force majeure
Ilorannalla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure- esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sota- tai valmiustilan tms. tekijän vuoksi joka vaikeuttaa Ilorannan toimintakykyä). Tällöin asiakkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu.

 

 

 

 

 

 

Ilo360° elämys- ja verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot

Iloranta Oy:n verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa ja ostoissa on voimassa 1.8.2020 alkaen seuraavat ehdot.

Yleistä

www.iloranta.fi/kauppa on Iloranta Oy:n ylläpitämä verkkokauppa.
Verkkokauppa myy palveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

Verkkokaupassa tehdyt varaukset ovat sitovia. Asiakkaan maksettua varausmaksun ja/tai koko hinnan verkkokaupassa verkkokauppa lähettää varausvahvistuksen, varausehdot ja kuitin maksetusta maksusta asiakkaan verkkokaupassa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei saa varausvahvistusta, varaus ei ole rekisteröitynyt. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa varausvahvistuksen tiedot huolellisesti varauksen sitovuuden vuoksi.

Lähetämme ennen tapahtumaa varaus- ja ennakkolaskun, jonka suuruus on 25% varauksen arvosta. Lasku tulee sähköpostiin ja tätä varten tarvitsemme varauksen kaikille maksajille oman sähköpostiosoitteen. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus,  vaan peruutus on tehtävä kirjallisesti samu@iloranta.fi osoitteeseen. Jäljelle jäävän osan voi maksaa joko samaa viitettä käyttäen tai paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

 

 

Peruutusehdot

Verkkokaupassa tehdyn varauksen peruutus on aina tehtävä suoraan Ilorannalle myynti@iloranta.fi osoitteeseen.

Varaus voidaan perua aina, mutta suorituksen palauttamisesta veloitamme 10€/hlö

Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksen,  noudatamme seuraavia määräaikoja:

 1. Mikäli varauksen alkuun on yli 30 vrk, palautamme suorituksen vähennettynä em. 10€ /hlö käsittelymaksulla.
 2. Mikäli varauksen alkuun on 29-15 vrk, veloitamme 50% varauksen arvosta + 10€ / hlö käsittelymaksu.
 3. Mikäli varauksen alkuun on alle 14 vrk, veloitamme koko varauksen arvon, emmekä palauta maksettua suoritusta.

  Suosittelemme kaikille matkavakuutusta ja matkavakuutusehtojen tarkistamista, jotta varauksen peruuntuessa saisi korvauksen peruuntuneesta varauksesta.

  Maksaminen

Maksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin ja ehtojen tarkastamiseen

 

Iloranta on hyvä paikka