fbpx

Tilat

Kuntosali

Kuntosali on päärakennuksen yhteydessä olevan Omenatarhan alakerrassa. Sen varustukseen kuuluvat ylä-ja alatalja, jalkaprässi, ristitalja, kyykkyteline, kyykky-/rinnallevetopaikka, Smith-laite, penkkipunnerrus, etu- ja takareisilaite, kahvakuulia 4-28 kg, käsi- ja levypainoja, irtotankoja, kaksi soutulaitetta ja kuntopyörä. Kuntosalin vieressä on iso tila, joka soveltuu ryhmäliikuntaan.

Meidän Iloranta on välittömyyttä, ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta. Meille tulet niin kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesä- ja hiihtoloman viettoon Ilorantaan.

Loma Ilorannassa on mielen ja kehon virkistymistä. Istu valmiiseen ruokapöytään nauttimaan maukkaasta ja herkullisesta lähiruoasta. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin.

 

Rapukaudella käydään ravustamassa ja ympäri vuoden paistuvat herkulliset letut avotulella. Voit käydä ihastelemassa, rapsuttelemassa ja syöttämässä maatilan eläimiä. Kesällä llorannan hiekkaranta kutsuu rentoutumaan ja loikoilemaan kiireettä, talvella jäävät stressi ja kolotus avantoon. Puu- ja savusaunan löylyt hemmottelevat kehoa ja mieltä.

Iloranta on hyvä paikka