fbpx

Iloranta

Majoitus

Iloranta majoittaa kesällä 90-100 vierasta ja talvisin 80-90 vierasta. Kaikkiin huoneisiin on saatavilla lisävuode. Liinavaatteet kuuluvat huoneisiin talon puolesta, mutta muualla kuin Omenatarhassa majoittuvien on tuotava pyyhkeet mukanaan kesäaikaan.

Tarjolla on myös huoneita, joihin voi tuoda mukanaan eläinystävän. Iloranta huolehtii huoneiden loppusiivouksesta.

Meidän Iloranta on välittömyyttä, ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta. Meille tulet niin kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesä- ja hiihtoloman viettoon Ilorantaan.

Loma Ilorannassa on mielen ja kehon virkistymistä. Istu valmiiseen ruokapöytään nauttimaan maukkaasta ja herkullisesta lähiruoasta. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin.

 

Rapukaudella käydään ravustamassa ja ympäri vuoden paistuvat herkulliset letut avotulella. Voit käydä ihastelemassa, rapsuttelemassa ja syöttämässä maatilan eläimiä. Kesällä llorannan hiekkaranta kutsuu rentoutumaan ja loikoilemaan kiireettä, talvella jäävät stressi ja kolotus avantoon. Puu- ja savusaunan löylyt hemmottelevat kehoa ja mieltä.

Iloranta on hyvä paikka