fbpx

Majoitus

Omenatarha

Omenatarha sijaitsee päärakennuksen yhteydessä. Omenatarhan huoneet ovat hotellitasoisia kahden hengen huoneita omalla parvekkeella tai terassilla.

Huoneessa on WC ja suihku, jääkaappi sekä televisio. Lakanat ja pyyhkeet kuuluvat huoneen varustetasoon. Huoneisiin saa tarvittaessa lisävuoteet myös 2 hengelle. Huoneissa on Suomen lämpötiloissa riittävä ilmastointi.

Omenatarhan alakerrasta löytyy kuntosali.

Meidän Iloranta on välittömyyttä, ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta. Meille tulet niin kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesä- ja hiihtoloman viettoon Ilorantaan.

Loma Ilorannassa on mielen ja kehon virkistymistä. Istu valmiiseen ruokapöytään nauttimaan maukkaasta ja herkullisesta lähiruoasta. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin.

 

Rapukaudella käydään ravustamassa ja ympäri vuoden paistuvat herkulliset letut avotulella. Voit käydä ihastelemassa, rapsuttelemassa ja syöttämässä maatilan eläimiä. Kesällä llorannan hiekkaranta kutsuu rentoutumaan ja loikoilemaan kiireettä, talvella jäävät stressi ja kolotus avantoon. Puu- ja savusaunan löylyt hemmottelevat kehoa ja mieltä.

Liity sähköpostilistalle


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Iloranta on hyvä paikka