fbpx

Yrityksille

Rauhaa ja keskittymistä luonnon rauhassa

Iloranta on täydellinen paikka kokoukselle, tiimipäivälle tai koulutukselle. Inspiroivat kokouspuitteet ja palautuminen luonnon lempeässä hiljaisuudessa takaavat kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä keholle että mielelle.

Teamsin ja Zoomin kaltaisissa palveluissa on puolensa – kokouksiin on helppo osallistua vaikkapa kotisohvalta käsin. Jotain jää kuitenkin puuttumaan: kun pitäisi ideoida yhdessä ja saada asioita oikeasti aikaiseksi, osallistuminen ja sitoutuminen jää etäkokouksissa lähes aina vajaaksi. Kliiniset ja kolkot neuvotteluhuoneet kokoavat ihmiset yhteen, mutta ikkunattomat harmaat seinät saavat harvemmin ajatukset laukalle ja inspiraation liitämään.

 

Miten tiimin saisi keskittymään ja puhaltamaan yhteen hiileen? Miten kokouksesta tai tiimipäivästä voisi tehdä elämyksellisen ja unohtumattoman kokemuksen?

Maaseudun rauhaa historiallisessa miljöössä

 

Iloranta tarjoaa yrityksille ja järjestöille elämykselliset puitteet yhdessä työskentelyyn ja keskittymiseen. Monipuoliset kokous- ja pienryhmätilamme motivoivat ja tukevat yhdessä tekemisen ilmapiiriä. Iloranta on lähellä, mutta silti sopivan kaukana kaupunkien kuhinasta. Historiallinen pihapiiri pitää henkilöstösi yhdessä paikassa, mutta tarjoaa silti mahdollisuuksia rauhoittumiseen ja keskittymiseen.

 

Rento ja viihtyisä tunnelma syntyy heti saavuttaessa, kun kokouskoiramme Naksu tervehtii tulijoita ja ohjaa vieraat aamukahville lähes 200 vuotta vanhaan päärakennukseen. Tervetulotilaisuudessa emäntämme kertoo päivän ohjelmasta ja Ilorannan pitkästä historiasta.

 

Kokouksen järjestäminen Ilorannassa on helppoa ja huoletonta. Huolehdimme tiloista, ruoasta, tarjoiluista ja tekniikasta, jotta voit keskittyä vain olennaiseen. Olipa suunnitelmissasi sitten päiväkokous tai useampia päiviä kestävä retriitti, Ilorannan idyllinen ympäristö tarjoaa henkilöstöllesi luonnon ja mielen rauhaa, jonka avulla innostava ilmapiiri syntyy kuin itsestään.

Palaudu luonnon lempeässä hiljaisuudessa

 

Jos haluat tuoda tiimisi Ilorantaan useammaksi päiväksi, monipuoliset majoitustilamme ja saunavaihtoehtomme takaavat häiriöttömän levon ja palautumisen luonnon lempeässä hiljaisuudessa ja kaupungin valosaasteen saavuttamattomissa. Inspiroivat kokouspuitteet ja palautumismahdollisuudet takaavat kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä keholle että mielelle.

 

Tarjoamme ryhmällesi sopivan kokoiset kokoustilat ja palvelut joustavasti, ketterästi ja vastuullisesti. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja räätälöimme aina kokouspaketit tarpeidesi mukaan. Iloranta on parhaan kokouksen paikka!

Ilorannan kokouspaketit

Ilorannan kokouspaketit taipuvat monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Kaikki kokouspakettimme ovat räätälöitävissä toiveidenne mukaan, ja näin pystymme rakentamaan teille parhaan mahdollisen kokonaisuuden, joka tukee kokouksenne päämäärää. Luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla saat myös kuljetukset ja oheisohjelman tilaisuuteesi.

 

Kerro tarpeistasi ja lähetä tarjouspyyntö oheisen lomakkeen avulla, ja suunnitellaan yhdessä juuri teille paras kokouskokonaisuus!

Ilorannan etätyöpaketit

 

Iloranta on myös loistava paikka myös etätyöntekoon. Rauhalliset majoitustilamme ovat käytettävissä yhdestä päivästä aina kokonaiseen viikkoon. Etätyöpäivä sisältää aamiaisen, lounaan, päiväkahvit ja päivällisen. Mikäli haluat työskennellä etänä Ilorannassa useampia päiviä, majoitus ja saunat kuuluvat tietysti myös pakettiin.

 

Yhden päivän etätyöpakettiin kuuluu työtilaksi hotellihuone tai mökki, aamiainen, lounas, päiväkahvit ja päivällinen.

 

Hinta alk. 49 € / henkilö (sis. aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit ja työskentelytila)

Metsä ja luonto -elämykset

 

Metsän terveysvaikutukset ovat tutkitusti merkittäviä monella tavoin. Metsässä oleskelu laskee verenpainetta jo muutamassa minuutissa ja kohottaa elinvoimaisuuden tunnetta. Stressi haihtuu metsän tuoksussa ja äänissä, maiseman näkemisessä ja puhtaassa ilmassa.

Ilorannassa monimuotoiset metsät ympäröivät vanhaa hämäläistä maatilaa, joka on huolehtinut matkailijoista vuosikymmenien ajan. Mäntymetsät, pähkinälehdot, uhkeat kuusikot ja Syöliön suo ovat oivia paikkoja luonnon tutkimiseen, tai ihan vain hiljaisuudesta nauttimiseen.

Luontojooga


Energisoiva ja läsnäoloon keskittyvä joogaharjoitus luonnon keskellä. Kuuntelemme metsän ääniä, hengittelemme raikasta ulkoilmaa ja annamme keholle juuri sen kaipaamaa liikettä.

 

Luontopakopeli


Tavoitteena on ratkaista vastaan tulevat pulmat yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Eteneminen vaatii nokkeluutta, päättelykykyä ja ennen kaikkea ryhmätyötä. Sopii loistavasti osaksi erilaisia virkistys- ja tyhypäiviä.

 

Metsämieli

 

Metsämieli-retkellä liikumme rauhallisesti luonnossa ja teemme hyvinvointia tukevia harjoituksia. Luonnossa liikkuessa voimme samalla kehittää aistejamme ja pysähtyä hetkeksi: harjoitukset oivalluttavat, antavat tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja virkistävät.

 

Päiväunet metsän siimeksessä


Ilorannan ikiaikaisen metsän humina ja linnun laulu korkealla puiden latvoissa säestää matkaasi päivälevolle. Elämysohjaajamme saattaa sinut omalle riippumatolle, auttaa makuupussin sisään ja peittelee päiväunille. Metsän rauha, hiljainen keinunta ja hiljaisuus tuudittavat sinut virkistäville nokosille.

Työhyvinvointi ja liikunta

 

Menestyvän yrityksen kivijalka on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilökunta. Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi rakentuvat yhdessä työyhteisön kanssa yhdessä. Työ voi tukea työntekijän elämänhallintaa.

 

Työhyvinvointi syntyy turvallisesta, terveellisestä, tuottavasta ja hyvin johdetusta työstä, jonka työntekijät kokevat mielekkääksi ja palkitsevaksi. Hyvinvointiin panostaminen tuo yritykselle säästöjä ja vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn ja maineeseen. Hyvin suunnitellut toimet työhyvinvoinnin parantamiseksi maksavat itsensä moninkertaisena takaisin.

 

Iloranta tarjoaa loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. Liikunta on meillä sydämenasia – Ilorannan isäntä Samu on toiminut liikunta- ja hyvinvointialalla parikymmentä vuotta.

 

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tilaisuutenne yhteyteen toiveidenne mukaista liikunnallista ohjelmaa, kuten esimerkiksi ryhmäliikuntatunteja ja lihaskuntotreenejä. Suosituin liikuntaohjelmamme on Ilorannan oma maalais-crossfit.

 

Kevyemmän liikunnan tarpeeseen ehdotamme asahia, metsäretkeä, luontopakopeliä tai leikkimielisiä olympialaisia. Meiltä löydät puitteet ja välineet myös vaikkapa sählyyn, futsaliin, rantalentikseen ja lumifutikseen sään ja vuodenajan mukaan. 

 

Tervetuloa virkistymään!

Liity sähköpostilistalle


Muutaman kerran vuodessa lähetämme asiakkaillemme uutiskirjeitä. Haluaisitko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uutisemme?

Iloranta on hyvä paikka