fbpx

Kokoustilat

Kokous tai palaveri?

Ilorannan kokoustilat tarjoavat rennot ja monipuoliset puitteet erilaisten palaverien, tiimipäivien, kokouksien ja koulutuksien järjestämiseen. Ryhmäsi koosta ja tilaisuuden luonteesta riippuen suosittelemme ryhmällenne sopivan kokoustilan.

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme:

050-343 7770 myynti@iloranta.fi

Lähetä oheisesta linkistä meille tarjouspyyntösi!

Ilorannan parvi

 

Parvi on navetan ylisillä keskellä Ilorannan pihapiiriä. Tila sopii hyvin kokousten lisäksi myös esim. taidenäyttelyiden pitämiseen tai vaikka näytelmän katsomoksi, sillä tilassa on oma näyttämö. Parvelta pääsee suoraan alakerrassa sijaitsevaan Lystiin.

 

Parvi on kooltaan 6m x 10m. Tila on parhaimmillaan 20 – 40 henkilölle, mutta muokkautuu tarpeen mukaan. Parvella on kiinteä videotykki, äänentoisto, fläppitaulu ja valkotaulu sekä useita erilaisia valoja tunnelman luomiseen.
Parvi on pintaremontoitu 2019

 

Omenasali

 

Omenasali on todellinen monitoimitila.  Sali on kooltaan 10m x 15m ja toimii hyvin kokoustilana isommalle porukalle, jopa lähes 80 henkilölle. Omenasalissa on siirrettävä videotykki ja äänentoisto.

 

Omenasali on 2011 valmistuneessa Omenatarhasiivessä

Kirjasto

 

Kodikas kirjasto toimii pienen ryhmän palaverissä tai kokouksessa hyvin. Kirjasto on samassa rakennuksessa kuin Parvi ja Lysti. Sieltä pääsee sisäkautta näyttämön läpi Parveen, ja tästä syystä se toimiikin hyvin esim. ryhmätyötilana.

 

Kirjasto toimii hyvin myös kokouksen luennoitsijan tilana, sillä sen yhteydessä on ”Topin huone” joka on kahden hengen huone mukavuuksilla. 

Kirjaston kirjoja saa vapaasti lainata ja ottaa omaan majoitustilaan – jos kirja jää kesken, ota se mukaan!

 

Iloranta on hyvä paikka