fbpx

Majoitus

Punainen talo

Punainen talo sijaitsee päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Alakerrassa on kaksi 2-3 hengen huonetta omalla sisäänkäynnillä, WC:llä ja suihkulla. Lisäksi alakerrasta löytyvät 4 hengen huone WC:llä ja suihkulla sekä 2 hengen huone, 4 hengen huone ja 5 hengen huone, jossa on oma sisäänkäynti ja WC.

Alakerran käytävältä löytyy yhteiskäytössä olevat WC:t sekä suihkuhuone.

Yläkerrassa on kaksi 5-6 hengen huonetta, joista toisessa on oma vessa. Yläkerrassa on myös yksi 4 hengen huone ja yksi 2 hengen huone. Käytävällä on yhteiskäytössä oleva WC ja viereisestä rakennuksesta löytyvät suihkut.

Lakanat kuuluvat huoneiden varustetasoon.

Meidän Iloranta on välittömyyttä, ystävällisyyttä ja vieraanvaraisuutta. Meille tulet niin kuin mummolaan. Siksi monet lomavieraat palaavatkin vuosi vuoden jälkeen takaisin kesä- ja hiihtoloman viettoon Ilorantaan.

Loma Ilorannassa on mielen ja kehon virkistymistä. Istu valmiiseen ruokapöytään nauttimaan maukkaasta ja herkullisesta lähiruoasta. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin.

 

Rapukaudella käydään ravustamassa ja ympäri vuoden paistuvat herkulliset letut avotulella. Voit käydä ihastelemassa, rapsuttelemassa ja syöttämässä maatilan eläimiä. Kesällä llorannan hiekkaranta kutsuu rentoutumaan ja loikoilemaan kiireettä, talvella jäävät stressi ja kolotus avantoon. Puu- ja savusaunan löylyt hemmottelevat kehoa ja mieltä.

Liity sähköpostilistalle


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Iloranta on hyvä paikka