fbpx

Puuhaviikko

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Puuhaviikko

25.06.2023 @ 15:00 - 02.07.2023 @ 17:00

Juhannuksen jälkeisellä viikolla suuren suosion saavuttanut lasten puuhaviikko jatkuu. Ohjaajan johdolla kaikki halukkaat lapset pääsevät tekemään oikeita maalaistalon töitä. Ohjaaja opastaa puuhissa sekä työkalujen käytössä ja halukkaat pääsevät tekemään omat voiveitset.

Ilorannan kesä

Jokaisen lomaviikon perusrunko on samanlainen. Olennaista Ilorannan kesässä ovat maukas lähiruoka, rento ilmapiiri, ohjatut pelit ja leikit sekä luonto, liikunta ja hyvinvointi. Osallistu yhdessä tekemiseen tai rentoudu yksin luontopolun ja metsän hiljaisuudessa. Päivittäistä ohjelmaa on koko perheelle lasten leikeistä ja pihapeleistä aikuisten ohjattuihin liikuntahetkiin. Teemaviikoilla on teemojen mukaista ohjelmaa enemmän.
Tietenkin myös uiminen ja saunominen kuuluvat olennaisena osana Ilorannan kesään. Meillä on hieno, lapsiystävällinen luonnonhiekkaranta ja sinne voi pulahtaa aamusta iltaan sekä saunoa puulämmitteisessä ranta- ja savusaunassa sekä rannan uudessa sähkösaunassa. Ne lämpeävät kesällä joka päivä.
Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse!

Ilorannan eläimet

Naksu-koira, Molli-kissa, kanit, lampaat, vasikat ja kanat ovat kaikkien rapsuteltavina ja mukana koko kesän.
Toivotaan, että myös hevoset saataisiin kesäksi Ilorantaan.

Mitä kaikkea muuta?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon.Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.
Lauttaretkellä käydään kokemassa katiskoita ja kokeilemassa onneaan virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan.
Rannasta löytyy lisäksi soutuveneitä sekä SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi.

Hinnat ja varaustilanne

Osaksi viikkoa on tarjolla kaikenlaisia huoneita, jopa vielä yksi mökki!
Koko viikoksikin mahtuu vielä mukaan, ainakin Omenatarhan huone ja huone ilman mukavuuksia on tarjolla koko viikoksi.
Kesän täysihoitohinnat voi katsoa tarkemmin täältä.

Varaa nyt perheellesi mukava kesäloma!

Lisätietoja:

Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Tiedot

Alkaa:
25.06.2023 @ 15:00
Loppuu:
02.07.2023 @ 17:00
Tapahtumaluokat:
, , , , ,

Iloranta on hyvä paikka