fbpx

Riihi-illallinen

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Riihi-illallinen

02.05.2023 @ 08:00 - 01.05.2025 @ 17:00

Ilorannan pihapiirin vanhimmat rakennukset ovat ajalta, jolloin Rukkoilan kylä eli kalastuksesta ja ravustuksesta. Vanhan riihen mustuneet hirret ovat parisataa vuotta seuranneet talon asukkaiden elämänmenoa. Riihenpuinti on entistä aikaa, mutta vanhan riihen tunnelma on yhä edelleen käsin kosketeltavissa.

Riihi-illallinen Ilorannassa on juhlallinen ja ylellinen yhteinen hetki. Riihipihasta pujahdetaan sisään menneeseen maailmaan, jossa tuoksuva ruoka kutsuu vieraat astumaan korkean kurkihirren alle. Lempeästi valaisevat lyhdyt seinillä ja korkeat kyntteliköt pitkillä pöydillä luovat ainutlaatuisen tunnelman, jossa illanvietto ja ruokanautinto voi alkaa.

Esimerkki Riihi-illallisen menusta

Rantamäen Lipstikkasoppaa
***
Savuhaukileivät / Paistettua Iso-Roineen kalaa / Savusärkeä / Graavisilakoita / Riistapatee / Kesänmaun palvi ja kotisinappi
***
Ylikypsä riihipaisti / Kaalikääryleet / Sienimuhennos / Uunijuurekset / Perunat
***
Riihenpölyinen suklaakakku / Kahvi ja tee
***
Kotikalja, vesi ja leivät koko aterian ajan.

Illallisen kesto on n.2 tuntia vieraiden aikataulun mukaan. Riihi-illallisen jälkeen on mahdollista jäädä Ilorantaan yöpymään, joko Omenatarhan hotellitasoisiin huoneisiin tai persoonallisiin vanhan maatilan huoneisiin. Myös saunominen puulämmitteisessä rantasaunassa tai savusaunassa on mahdollista yhdistää Riihi-illalliseen.
Riihi-illallisen hinta on 500 €/ryhmä + 35 €/hlö.
Yöpymisen ja aamiaisen hinta liitettynä riihi-illalliseen on lisäksi on 45 €-55 €/hlö.

Pyydä tarjous ryhmällesi!

Tiedot

Alkaa:
02.05.2023 @ 08:00
Loppuu:
01.05.2025 @ 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Iloranta on hyvä paikka