fbpx

Loma aikuisille

Irtiotot ja retriitit aikuisille

Nykyajan hektinen elämä sekä ruuhkavuodet kuormittavat ja irtiotot arjesta ovat todella tarpeen. Viikonloput ilman lapsia, tiukkoja aikatauluja ja ruuanlaittoa ovat meille kaikille tarpeen. Myös aikuiset, kaveriporukat ja pariskunnat tarvitsevat omaa ja yhteistä aikaa, sitä Ilorannan loma aikuisille tarjoaa!

 

Treffit metsälaavulla, voisiko olla parempaa parisuhdeaikaa? Halutessanne voitte yöpyä laavussa, nukkua päiväunet riippukeinussa tai ihastella kirkkaita talviöitä muuten vaan. Iltasella pulahdus kirkasvetisen Iso-Roineen viileisiin aaltoihin ja saunominen puulämmitteisessä ranta- tai savusaunassa takaa unohtumattoman elämyksen. Talvella taas pääset kokemaan jäisen avannon ja avantouinnin parantavan voiman. Loma aikuisille voi olla joko omatoiminen tai meidän teille suunnittelema ohjelmallinen tapahtuma toiveidenne mukaan.

 Järjestämme ympäri vuoden monenlaisia terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä, vain aikuisille tarkoitettuja lomia, jotka liikuttavat kehoa ja hemmottelevat mieltä. Myös omatoimiset irtiotot arjesta ovat mahdollisia, kuten viikonlopun täysihoito, tai miksei arjenkin. 

 

Naisten viikonloppuja on järjestetty jo kymmeniä vuosia, ja ne ovatkin suosituimpia viikonloppuja mielenkiintoisine luentoineen, jumppineen ja kauneushoitoineen. 

 

Mimmit maalla -viikonlopuissa samanlainen meininki, mutta rennommalla aikataululla ja ilman luentoja.

 

Johtajaretriitti on uusi ja omista havainnoista sekä kokemuksista kehitetty tuote.  Yhdessä huippuasiantuntijoidemme osaamisen ja retriittiin osallistujien omien kokemuksien kautta löydämme parhaat vinkit, niin henkiseen, kuin fyysiseen hyvinvointiin. 

 

Jooga- ja hiljaisuudenretriittejä on useita vuoden ympäri, sekä muiden järjestäminä että meidän omina.

 

Ympäri vuoden tarjoamme myös paljon erilaisia hyvinvointiviikonloppuja mm. sporttisempia Ilocamp-viikonloppuja, joissa otetaan liikunnasta kaikki irti Crossfit-tyyliin maalaismaisemassa, sekä rauhallisempia kehon ja mielen hyvinvointiviikonloppuja.

Iloranta on hyvä paikka