fbpx

Ryhmille

Iloranta ryhmille - Mitä vain ja milloin vain...

Löydä suomalainen maaseutu! Iloranta on Suomen vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys ja se tarjoaa laadukasta tekemistä ryhmille toiveidenne mukaan. 

 

Olemme huolehtineet vieraistamme jo 80 vuoden, eli noin neljän sukupolven ajan. Olennaista Ilorannassa ovat maukas lähiruoka, rento ilmapiiri, ystävällinen ja vieraanvarainen palvelu, luonto, liikunta ja hyvinvointi.

Maista paikallisia herkkuja, kokeile suomalaisen ruisleivän valmistamista, jumppaa oman ohjaajan johdolla tai nauti kuppi kuumaa leirinuotiolla opastetun jääkausipolun jäkeen.

Iltasella voi pulahtaa kirkasvetisen Iso-Roineen viileisiin aaltoihin ja saunoa puulämmitteisessä rantasaunassa tai savusaunassa. Talvella pääsee kokemaan jäisen avannon ja avantouinnin parantavan voiman.

 

Iloranta tarjoaa ryhmille monipuolista tekemistä ympäri vuoden.

Melkeinpä kaiken jota tarjonnastamme löytyy, voimme järjestää pelkästää teidän ryhmällenne. Miltä kuulostaisi vaikkapa oma Naisten viikonloppu tai Johtajaretriitti. Ilorannassa järjestetään jo nyt paljon omia joogaryhmiä, sukujuhlia ja jopa rippikouluja.  Kerää vaan oma porukka ja tule meille, niin saatte vaikka koko Ilorannan vain teidän käyttöönne. 

Ympäri vuoden voidaan järjestää ryhmille esim. kalastusta, opastettuja metsäretkiä tai mikä vaan vuodenaikaan sopii. Metsäretkien jälkeen maistuvat tottakai nuotiokahvit ja miksipä ei vaikka itse paistetut tikkupullat. Varsin suosittu on ollut  Jääkausipolku, josta saa muun muassa hyvää tietoa ilmaston lämpenemisestä.  Tutustu Elämyksistä tarkemmin mitä kaikkea on tarjolla.

Iloranta on hyvä paikka